Ursa

Az URSA egyike a szigeteléssel foglalkozó vezető vállalatoknak Európában, a hő- és hangszigetelő anyagok széles választékát kínálva átalakításhoz, felújításhoz és új lakások építéséhez.
A hazánkban általánosságban fellelhető ásványgyapot szigetelőanyagok lehetnek üveggyapotok vagy kőzetgyapotok is – a felhasznált alapanyagtól és a gyártási technológiától függően.

A magas minőségű üveggyapot szigetelő táblák vagy tekercsek sokoldalú felhasználásra alkalmasak, a pincétől a padlásig, akár új, akár meglévő épületek esetében. Nem éghetőek, nem öregszenek, nem rothadnak.

Az URSA ásványgyapot termékekre jellemző a nagyon jó állékonyság és rugalmasság, melynek révén tetszőleges szerkezetű és magasságú gipszkarton válaszfalak hangszigetelő anyagaként alkalmazhatóak. Mivel méretük a bordaváz kiosztásához igazodik, könnyen beépíthetőek: a termék befeszül a tartóvázak közé. Fontos tényező az is, hogy éghetőség szempontjából a legmagasabb A1-es, nem éghető kategóriába tartoznak.

Annak érdekében, hogy a lakó mind a belső téri áthallásoktól, mind pedig az utcazajok beszűrődésétől védve legyen, kiemelt fontosságú már a tervezésnél, hogy az elhelyezendő szigetelőanyagot ne csak a hővezetési tényező alapján válasszuk ki, hanem súlyozottan vegyük figyelembe a termék hangelnyelési tényezőjét is.

Összesen 1 találat

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Olva Kft.