Leier

A betoncserép napjainkban a legelterjedtebb tetőfedő anyag, hiszen erős, szép, tartós és gazdaságos fedés készíthető belőle, mely változatos formákkal harmonikusan illeszthető az egyes építészeti megoldásokhoz. A cserép védelmi funkcióján túl, esztétikai szempontból is fontos, hiszen az épület „koronája” erőteljesen meghatározza annak karakterét.
A Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag. A Leier tetőfedő rendszerekkel a szaruzat hajlásszögétől függően változtatható léctávolsággal, nagy rugalmassággal tervezhet 22°-os hajlásszög felett. A nagy felületű cserepekből gyorsan és gazdaságosan építhet.
Betoncserepeik a LUX bevonatolási technológiának köszönhetően zárt, víztaszító felülettel rendelkeznek, amely révén kiváló a vízelvezető képességük, nehezen telepszik meg rajtuk a por és a moha és évtizedeken keresztül könnyen tisztíthatóak maradnak. A betoncserepek intenzív és tartós színét, valamint UV-stabilitását az alapanyagba kevert vasoxid alapú festék és a kétszeres felületvédelem garantálja.

Összesen 1 találat

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft
Olva Kft.